Joep Uijlenbroek

Hans Bollee

Expertise
Projectmanagement in de pensioenbranche.

Projecten
Projecten waarbij de regeling van klanten aangepast moeten worden. Of waarbij een transitie van uitvoerder uitgevoerd moet worden. Dit zijn projecten waarbij een goede relatie met de klant belangrijk is.

 

Zonder open communicatie en vertrouwen behaal je geen resultaat.

Wat breng je mee in een projectteam?

Kennis van de pensioenbranche en ervaring met werken in pensioenorganisaties, zowel verzekeraars als pensioenuitvoerders. Het behalen van resultaat is het belangrijkste uitgangspunt, maar wel via een persoonlijke en integere benadering.

Op welk projectresultaat ben je het meest trots?

Het naar tevredenheid afronden van een project, voor zowel de klant als onze opdrachtgever, wat voor mijn aantreden slecht liep.

Wat is het grootste compliment wat je hebt gekregen?

De klant van onze opdrachtgever gaf aan dat, vanaf het moment dat ik het stokje van de vorige projectmanager overnam, het project begon te lopen én succesvol is opgeleverd.

Wat maakt Magniv uniek in jouw ervaring?

Bij Magniv werken gedreven experts en vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen binnen haar vakgebied. We hebben plezier met elkaar en communiceren open en eerlijk. Dit heeft een positief effect op hoe opdrachten bij klanten uitgevoerd worden.

Contactgegevens

+31 (0)6 227 763 23
h.bollee@magniv.nl

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Wij zijn Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.