Projectmanager (medior/ senior)

Applicatieontwikkeling, Data, Wetswijzigingen/ conversie
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden
Vacatures

Vacature

Projectmanager (Medior/senior)

Solliciteer >

Ben jij iemand die altijd gaat voor het maximaal haalbare? Ben jij een sterke persoonlijkheid die voldoening haalt uit het succesvol doorvoeren van een veranderproject bij jouw klant? Wil jij graag mensen motiveren om op een efficiënte wijze tot een maximaal resultaat te komen? Dan zoeken we jou. Misschien is de functie van Project Manager wel op jouw lijf geschreven.

Magniv is een jonge en snelgroeiende organisatie met kwaliteitsprofessionals voor financiële dienstverleners. Wij maken ieder ontwikkel- en verandertraject tot een succes.

Great change. Magniv careers.

Wat doet een projectmanager?

Een Project Manager bij Magniv leidt ontwikkel- en veranderprojecten bij onze klanten. De Agile principes zijn jou niet vreemd. Met je sterke persoonlijkheid en flexibele instelling zorg je er samen met het team voor dat veranderingen worden doorgevoerd. Je bent zowel procesmatig als inhoudelijk in de lead en je bent verantwoordelijk voor de afstemming met de opdrachtgever en overige stakeholders.

Wat heb je in huis?

De markt en de omstandigheden veranderen voortdurend. Wij verwachten van je dat je hierin snel kan meebewegen. Je bent een leider, flexibel en resultaatgericht en je verliest nooit het belang van jouw klant uit het oog. Hoofd- en bijzaken kun je van elkaar scheiden en je bent goed in het omgaan en meebuigen met weerstand. Ook weet je goed over de grenzen van een project heen te kijken en ben je een sparringpartner voor de klant. Je stuurt projectteams aan, stelt projectplannen op en gaat altijd voor optimaal resultaat.

Daarnaast heb je:

  • Een academisch werk- en denkniveau met minstens een HBO-diploma
  • Minstens 4 jaar relevante werkervaring waarvan 2 jaar als projectmanager
  • Werkervaring opgedaan bij verzekeraars, pensioenuitvoerders en/of banken
  • Kennis van verschillende projectmanagement methoden als Prince2, IPMA en Agile
  • Ervaring met minstens 1 van onze ervaringsgebieden: compliance, datamanagement, applicatieontwikkeling, business engineering of dataconversie

Wat bieden we jou?

  • Een omgeving waar je het maximale uit jezelf kunt halen
  • Uitdagende projecten, opleidingen en onderlinge kennisdeling
  • Alles gericht op het creëren van een omgeving voor topprofessionals waar hard en slim werken samengaat met gezelligheid
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Magniv

Wij zijn dé partij voor financiële dienstverleners. Bij Magniv geloven we in de kracht van het team waarin je werkt. We zijn allemaal professionals die het verschil maken in ontwikkel- en verandertrajecten van verzekeraars, banken en pensioenadministraties. Dit verschil wordt gemaakt door diepgaande sectorkennis gecombineerd met specialistische kennis en ervaring. Magniv levert professionals in de vakgebieden projectmanagement, business analyse en development.

Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer direct via onderstaand formulier of neem contact op met Willem Huitema op 06 – 83 52 82 57.

Direct solliciteren.

CV toevoegen
Akkoord met de privacy voorwaarden en het bewaren van mijn persoonsgegevens voor 1 jaar

Aanmelden nieuwsbriefBekijk alle vacatures

Vacature kenmerken

CategorieAlgemeen, Bank, Pensioenadministratie, Verzekeren
kenmerk1antwoord kenmerk1

Online solliciteren