Business engineering bij verandertrajecten in de financiële sector

Business engineering bij verandertrajecten in de financiële sector

Veranderingen volgen elkaar snel op. Dit vereist de nodige flexibiliteit van een organisatie en zo is onze dienstverlening ook ingericht. Wij zien dat software te snel wordt gebouwd zonder goed na te denken over de strategie en architectuur van de organisatie. Het gevolg is dat software onbeheersbaar wordt. Om veranderingen goed te managen, zowel voor de korte als de lange termijn, biedt Magniv de hulp die nodig is. Hier komt de business engineering om de hoek!

Business engineering door Magniv

Door onze jarenlange ervaring van onder andere de financiële sector, met name de processen en complexiteit hiervan, gecombineerd met de kennis van de diverse low-code platformen weten onze specialisten als geen ander wat er voor nodig is om succesvolle implementaties te doen en implementatieteams efficiënt te maken en de change te versnellen.

Als specialist op het gebied van business engineering, ontwerpen en implementeren wij in lijn met de strategie en architectuur. Het ontwikkelen van goede business requirements, zorgt ervoor dat onze implementatiepartners sneller opleveren, dat hun ontwikkelaars op basis van onze user stories zorgen voor een goede inrichting van het platform en daardoor een basis leggen voor verdere doorontwikkeling.

adapt. innovate. be magniv.

Flexibele oplossingen bij change implementaties

Omdat wij geloven dat iedere organisatie vanuit de eigen sterkte moet acteren, bieden wij verschillende typen diensten waarbij de expertises van Magniv als aanvulling of invulling opereert. Meer weten over onze diensten? Bekijk dan:

Quote-diensten

“Dankzij de Change Professionals van Magniv zijn onze ontwikkelteams in staat om beter en sneller te ontwikkelen.”

Magniv: succesvol zijn door business engineering

Specialist op het gebied van Business engineering
Ontwerpen en implementeren in lijn met de strategie en de architectuur
Implementatieteams efficiënt maken en verandering versnellen
Specialisten met kennis van processen, producten en complexiteit van de financiële sector
Onderdeel van de propositie van de implementatiepartner

Change professionals

Magniv heeft de beste professionals voor verandertrajecten. Als professional liggen de banen voor het oprapen. Binnen nu en 5 jaar zijn wij een autoriteit op het gebied van change management door onze aanpak. Wij geven talentvolle professionals de kans om mee te groeien met Magniv en onze ambitie mede vorm te geven. Samen realiseren we de verandering en tillen we de organisatie vanuit een strategische context naar een hoger niveau. Ontwikkelen en aanpassen is inherent aan wie we zijn. We verlangen naar kennis, omdat kennis en innovatie leidt tot groei. We zoeken daarom altijd naar nieuwe manieren om beter te worden.

Ga de uitdaging aan

 

Wil jij meer weten over de diverse oplossingen en werkwijze van Magniv enwil je kijken welke oplossing past bij jouw vraagstuk?

Neem contact met ons op of vul je gegevens in en ontvang onze infographic voor meer informatie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.