Training Business Engineers

Training Business Engineers

De kennis en ervaring, die binnen Magniv is opgedaan hebben wij verwerkt in een best practise. Samen met onze zusterorganisatie Traccia, hebben we de werkwijze, methoden en technieken vastgelegd en ingevuld met een leergang en een aantal masterclasses. Deze best practice wordt door onze eigen business consultants gebruikt, maar bieden wij ook aan zodat iedere professional die zich wil ontwikkelen als business engineer beter kan presteren.

Wat mag je verwachten?

De business engineer is bij uitstek de persoon die de verandering initieert, begeleidt en implementeert in de organisatie. Naast de inhoudelijke verbetering als professional staat de ontwikkeling van jouw persoonlijke skills centraal in onze trainingen en masterclasses. Aspecten als het coachen van collega’s, het begeleiden van de business en het aansturen van diverse (ontwikkel)teams spelen hierin een grote rol.

Onze trainingen zijn gericht op professionals die al werkzaam zijn in het vakgebied, die de rol van business engineer al een aantal jaren vervullen en die verder willen groeien in dit vakgebied. Onderwerpen die hierin naar voren komen zijn onder andere het lezen van een bedrijfsstrategie, het vertalen van deze strategie naar een veranderplan en architectuur en het vormgeven van werken onder architectuur.

Na het volgen van onze opleidingen en trainingen zijn de business engineers in staat om:

  • De businessstrategie kunnen vertalen naar inrichtingsprincipes
  • Begrijpen waarom een enterprise architectuur de basis is voor een verandering
  • Het kunnen begeleiden van zowel business als IT-organisatie
  • Begrijpen hoe teams werken in diverse fasen
  • De rol van business engineer kunnen vervullen op basis van hard & soft skills

Meer weten over de diverse trainingen, opleidingen en masterclasses. Kijk op www.traccia.nl.

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.