Coaching

Coaching

Magniv heeft in haar propositie meerdere invullingen gecreëerd om klanten te helpen. Uiteindelijk wordt namelijk het succes van een change traject bepaald door een succesvolle implementatie gevolgd door een beheersituatie die stabiel en beheersbaar is en waarop snel kan worden doorontwikkeld. Bij veel klanten zien we dat onze best practise omarmd wordt en onze rol gaandeweg in het project verandert.

Wat mag je verwachten?

Het coachen van (IT)ontwikkelteams vergt namelijk een benadering waarbij je alle aspecten van change management in het vizier hebt. Wij coachen professionals die de verandering initiëren, begeleiden en moeten implementeren in de organisatie. Wij focussen in onze rol met name op het verder professionaliseren van de change professional bij onze klant. Coaching in deze doen we onder andere in de rol van Agile Coach, Product Owner of Scrum Master.

Door onze methodiek, onze best practise zorgen we ervoor dat we structureel kennis en expertise toevoegen aan ontwikkelteams bij onze klanten. We geven ze handvatten om een businessstrategie te lezen, dit door te vertalen naar een veranderplan en de verandering te implementeren. Onze professionals zorgen ervoor dat de teams aan klantzijde niet alleen theoretische kennis tot zich nemen, maar werken met voorbeelden uit de praktijk. Coaching on the job is het uitgangspunt, het begeleiden van zowel de business als de IT-organisatie, leren werken met ontwikkelteams op afstand en training van de hard & soft skills zijn de belangrijkste uitgangspunten hierin.

Het belangrijkste is dat business engineers bij onze klanten zich vakbekwaam ontwikkelen en onze kennis en expertise gebruiken om veranderingen succesvol te maken.

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.