Werken bij Magniv

 

Werken bij Magniv

Ons doel is om onze klanten te helpen veranderen zodat zij hun doelstellingen behalen. Om hier succesvol in te kunnen zijn, hebben we change professionals nodig zoals jij: authentiek, initiatiefrijk, verantwoordelijk en met een sterke drive om te ontwikkelen. Samen zorgen we voor een werkomgeving waardoor zowel jij als de klanten van Magniv kunnen groeien, zodat potentie maximaal benut wordt.

Wie ben jij en wat vind jij belangrijk? 

Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten, ambities en doelen. We vragen je niet om net zo te worden als je collega’s. Blijf vooral jezelf, ontwikkel je eigen talenten en draag bij wat jij belangrijk vindt. Persoonlijke ontwikkeling is een maatwerkproces. Daarom ga je bij Magniv samen met je coach op zoek naar de middelen om jouw doel te realiseren. Dit varieert van collegiale intervisie, het bijwonen van interne kennissessies, externe cursussen en opleidingen tot het gericht opdoen van praktijkervaring.

Je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie waar je voor werkt en om hieraan mee te bouwen naast je opdracht. Bij maandelijkse interne meetings houden we elkaar op de hoogte van de verschillende bedrijfsprocessen binnen Magniv. Dit geeft de mogelijkheid om ideeën te bespreken met je collega’s en af te stemmen waar jij aan bij wilt dragen.

Leer ons ook beter kennen

Op de pagina ‘Wij zijn Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien. Is je interesse gewekt om ons te komen versterken en zelf sterker te worden met Magniv? Dan raden we je aan om te lezen over de carrièremogelijkheden die we nu hebben op pagina ‘Vacatures’, of contact op te nemen met ons.

Sebastiaan

“Leuke collega’s, mooie projecten en ruimte
om door te groeien. Wat wil je nog meer?”

Werken bij

Werken bij

Werken bij

Werken bij

Bekijk onze nieuwste vacatures.

Applicatieontwikkeling, Business engineering, Data, Wetswijzigingen/ conversie
Nederland
Geplaatst 1 jaar geleden

Business consultant

Ervaringsniveau
medior/senior

Dienstverband
32 - 40 uur per week

Wij zoeken inhoudelijke toppers!

Lees meer

Applicatieontwikkeling, Data, Wetswijzigingen/ conversie
Nederland
Geplaatst 1 jaar geleden

Projectmanager

Ervaringsniveau
medior/senior

Dienstverband
32 - 40 uur per week

Wij zoeken leiders met kennis!

Lees meer

Bekijk alle vacatures

Bekijk onze projecten

Alle projecten