Business Engineering as a service

Business Engineering as a service

Onze totale dienstverlening is er op gericht een verandering succesvol te maken. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in een veranderende omgeving, verbreden wij continu onze sectorkennis. Daarnaast merken wij dat het invullen van een opdracht op basis van het leveren van profielen niet altijd aansluit bij de wens van de klant en dat voor een succesvolle change meer mensen, meer kennis en meer expertise gevraagd wordt, dan dat een professional kan leveren.

Flexibele oplossingen als aanvulling op het ontwikkelteam

Zodoende hebben wij het concept business engineering as a service ontwikkelt, waarbij een breed scala aan expertises binnen het Magniv team een in- of aanvulling zijn aan het ontwikkelteam. In veel gevallen zien wij dat dit succesvol is. Door business engineering as a service in te zetten, ontwikkel je in lijn met de visie, strategie en architectuur, waarbij ons team, bestaande uit meerdere disciplines een strategische aanvulling is op het ontwikkelteam.

Dit zorgt ervoor dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. De ontwikkelaars kunnen ontwikkelen op basis van goede user stories en requirements en dat het team geholpen wordt met kennis en expertise van business engineering die nodig is om het goed te laten ontwikkelen.

 

Succesvolle implementatie door onze aanpak

Magniv biedt met business engineering as a service een concept, waarbij meerdere teamleden flexibel ingezet worden vanuit de functie of discipline die gevraagd wordt. In de praktijk zien we dat de beschikbaarheid van bepaalde functieprofielen binnen een change team onvoldoende aanwezig zijn, er vraag is naar specifieke requirements engineering skills, of dat de leverdruk dusdanig hoog is, dat een goede aanvulling, een partner die direct inzetbaar is vaak leidt tot een succesvolle implementatie.

Met onze flexibele aanpak ondersteunen we bestaande ontwikkelteams, verhelpen we (tijdelijk) de bottleneck van requirements engineering en vergroten we de competenties in het team voor de korte- en lange termijn.

Wij merken dat in een markt van schaarste, waar de druk op ontwikkelteams steeds groter wordt, business engineering as a service uitkomst biedt om efficiënter, sneller en flexibeler en succesvolle implementatie te doen.

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.