David_Langeveld_3

David Langeveld

Expertise
(IT) Business Analyse

Projecten
Projecten waar de organisatiewensen, tijdens implementaties of programma transities, door middel van analyses naar de juiste specificaties moeten worden vertaald. Projecten met intensief stakeholdermanagement.

“Sta altijd open om te blijven leren, met name tijdens tegenslagen.”

Wat breng je mee in een projectteam?

Open, proactief, adaptief & analytisch zijn in een groep. Snel verbanden kunnen inzien tussen project en groter doel van de organisatie. Kunnen uit-en inzoomen wanneer het nodig is.

Op welk projectresultaat ben je het meest trots?

Het succesvol digitaliseren van het verwerkingsproces van een complex betalingsproduct en vervolgens het begeleiden van afdelingen om dit nieuwe proces te beheersen. Mensen, systemen, processen en data kwamen hier allemaal aan bod.

Wat is het grootste compliment wat je hebt gekregen?

Tijdens een softwaremigratie ontstond een heftige crisissituatie en had ik de interne medewerkers te woord gestaan en de urgentie kunnen benadrukken om samen als groep vooruit te bewegen.

Wat maakt Magniv uniek in jouw ervaring?

Magniv is een hechte organisatie met een duurzame focus op de klanten en projecten. Het is een missie om iets exceptioneels te kunnen leveren aan onze partners.

Magniv levert expertise & betrouwbaardheid om zo met vertrouwen de wens van de klant te vervullen.

Contactgegevens

D.langeveld@magniv.nl

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.

Great change. Magniv careers.