Hans-Bollee

Joep Uijlenbroek

Expertise
Business en informatieanalyse.

Projecten
Verandertrajecten bij banken en verzekeraars Compliance trajecten zoals KYC en GDPR

Niet zeuren maar werken of zoals in Rotterdam wordt gezegd; ‘Niet lullen maar poetsen!’

Wat breng je mee in een projectteam?

Resultaatgericht, maar goed in het bewaren van de rust. Goede analytische vaardigheden. Sterk in het vertalen van requirements afkomstig vanuit de business of wet- en regelgeving naar effectieve techniek en procesoplossingen. Daarnaast sterke communicatieve vaardigheden die gepaard gaan met humor, zodat iedereen met plezier kan samenwerken.

Op welk projectresultaat ben je het meest trots?

In korte tijdslijnen mogelijk gemaakt dat zowel bestaande als nieuwe klanten op de juiste manier zijn geïdentificeerd.

Wat is het grootste compliment wat je hebt gekregen?

‘Joep heeft de gave om niet alleen te kijken naar de directe noodzaak van de dingen (brandjes blussen), maar om in een hectische omgeving de onderwerpen op de juiste prioriteit te kunnen beoordelen juist ook voor de lange termijn (visie).’

Wat maakt Magniv uniek in jouw ervaring?

Richting zowel de klant als elkaar zijn we eerlijk en helder in onze communicatie. Hierdoor voorkomen we dat we achteraf voor verrassingen komen te staan.

We helpen bedrijven op verschillende facetten binnen hun organisatie. Zo komt het voor dat we van programmamanagement tot de uitrol naar business betrokken zijn bij de verandering van een bedrijf.

Contactgegevens

+31 (0)6 128 495 73
j.uijlenbroek@magniv.nl

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.

Great change. Magniv careers.