Arnoud-Gietema

Mario Vermeulen

Expertise

Rol: Business Consultant en Project-/programmamanager

Sectoren:Profit (banken, verzekeraars, pensioenfondsen, hypotheken, energie), non-profit

Projecten

Complexe en multidisciplinaire veranderingstrajecten rond het verbeteren van bedrijfsvoering en processen binnen verschillende typen organisaties op het snijvlak van Business, IT en Regulatory Change.

“Samen bekijken hoe het wèl kan.”

Wat breng je mee in een projectteam?

Behalen van praktische resultaten met gebruik van technologie, beproefde concepten en methoden en/of improvisatie als de situatie daar om vraagt. Creëren van overzicht, leggen van verbanden, schakelen tussen verschillende (internationale) stakeholders en uitzetten van richtinggevende acties. Sterk geloof in de dynamiek en opbrengstmogelijkheid van een bedrijfsvoering waarbij aandacht voor klanten, commercie en een compliant organisatie hand in hand gaan. Getraind als Lean Six Sigma Black Belt.

Op welk projectresultaat ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik als een projectresultaat echt waarde toevoegt, door samenwerking tot stand gekomen is en gedragen wordt door de mensen die met het resultaat aan de slag gaan.

Welk recent compliment heb je gekregen?

“Erg fijn dat je rust en structuur brengt in deze fase van het project”

Wat maakt Magniv uniek in jouw ervaring?

Doelgerichte verandering. Dat is waar Business Engineers van Magniv voor staan! Organisaties acteren vanuit eigen sterkte. Magniv helpt met kennis, kunde en ervaring.

Contactgegevens

m.vermeulen@magniv.nl

Leer ons beter kennen

Op de pagina ‘Over Magniv’ delen we graag iets meer over wat we belangrijk vinden, zodat je gevoel kunt krijgen bij wie we zijn en of wij bij jou passen. Hiernaast kan je op de pagina ‘Projecten’ beeld krijgen bij hoe onze opdrachten eruitzien.

Great change. Magniv careers.