Business consultant (Medior/ Senior)

Applicatieontwikkeling, Business engineering, Data, Wetswijzigingen/ conversie
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden
Vacatures

Vacature

Business consultant (Medior/senior)

Solliciteer >

Ben jij iemand die altijd het maximale uit zichzelf wil halen? Haal jij voldoening uit het succesvol afronden van een ontwikkel- of verandertraject van je opdrachtgever en wil jij bijdragen aan onze groei door inzet van jouw vakinhoudelijke kennis? Misschien is de functie van Business Consultant dan wel op jouw lijf geschreven.

Magniv is een jonge en snelgroeiende organisatie met kwaliteitsprofessionals voor financiële dienstverleners. Wij maken ieder ontwikkel- en verandertraject tot een succes.

Great change. Magniv careers.

Wat doet een consultant?

Als Business Consultant werk je zelfstandig of binnen een high performance team bij onze klanten. Je opereert op het grensvlak van business en ICT, waarbij je breed inzetbaar bent. Jouw rol is het vertalen van de klantbehoefte naar effectieve oplossingen. Ook ben je onderdeel van de daadwerkelijke implementatie. Doordat je vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken bekijkt kom je tot de kern van het probleem. Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende en afwisselende functie.

Wat heb je in huis?

Jouw expertise, persoonlijke ambities en de klantwens zijn de basis voor de samenstelling van onze high performance teams. Je wordt een onmisbare schakel in een team van professionals, dat het beste in elkaar naar boven haalt. Iedereen draagt bij vanuit zijn eigen vakmanschap en technologie. Zo blijf je van elkaar leren en sta je er dus nooit alleen voor.

Daarnaast een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast heb je:

  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring waarvan 2 jaar als business consultant of business analist
  • Werkervaring opgedaan bij verzekeraars, pensioenuitvoerders en/of banken
  • Ervaring met het Agile werken
  • Kennis van BPMN, DMN, UML en Archimate
  • Ervaring met minstens 1 van onze ervaringsgebieden: compliance, datamanagement, applicatieontwikkeling, business engineering of dataconversie

Wat bieden we jou?

  • Een omgeving waar je het maximale uit jezelf kunt halen
  • Uitdagende projecten, opleidingen en onderlinge kennisdeling
  • Alles gericht op het creëren van een omgeving voor topprofessionals waar hard en slim werken samengaat met gezelligheid
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Magniv

Wij zijn dé partij voor financiële dienstverleners. Bij Magniv geloven we in de kracht van het team waarin je werkt. We zijn allemaal professionals die het verschil maken in ontwikkel- en verandertrajecten van verzekeraars, banken en pensioenadministraties. Dit verschil wordt gemaakt door diepgaande sectorkennis gecombineerd met specialistische kennis en ervaring. Magniv levert professionals in de vakgebieden projectmanagement, business analyse en development.

Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer direct via onderstaand formulier of neem contact op met Willem Huitema op 06 – 83 52 82 57.

Direct solliciteren.

CV toevoegen
Akkoord met de privacy voorwaarden en het bewaren van mijn persoonsgegevens voor 1 jaar

Aanmelden nieuwsbriefBekijk alle vacatures

Vacature kenmerken

CategorieAlgemeen, Bank, Verzekeren
kenmerk1antwoord kenmerk1

Online solliciteren